Lovende sesongstart

Indre24
1 minutter lesetid

I helgen var det duket for nasjonal sesongåpning for landets elitesyklister. Norgescupåpningen var i år lagt til Skogn utenfor Trondheim, og syklistene skulle gjøre opp seg i mellom i ei løype på 21,5 km som var kupert.

I kvinner elite stilte Mysen-jenta og Frøy-Elite syklisten Martine Bjerke Sundby til start. Kvinner elite skulle sykle 6 runder. Det ble satt høy fart fra start, og det ble kjørt ekstra hardt i bakkene.

Bakker har vært Martines store svakhet, men denne gangen virket hun sterkere. Hun hang med teten i 3 av 6 runder, og måtte først slippe da Hitec-proffen og bakkespesialisten Ingvild Gåskjenn satt inn nådestøtet i rundens tøffeste bakke.

Martine fullførte inn til en fin 25. plass, og var veldig fornøyd med gjennomføringen av først delen av rittet.

ANNONSE

Også på herresiden var det flere lokale deltagere. Jørgen Christoffersen, Marius Christoffersen og Martin Lund Sjøen (alle Glåmdal SK). 

I menn senior stilte Jørgen Christoffersen, han kjørte inn til en 65.plass. I menn junior ble det kjørt veldig hardt, og kun 17 av 73 ryttere fikk lov til å fullføre. Våre to lokale håp ble tatt ut etter at løpet var over halvkjørt.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.