Fra Høytorp fort lørdag. (Foto: Adrian Sellstrøm)

BILDER: Vårdager på Høytorp fort

Denne helgen arrangeres årets utgave av vårdagene på Høytorp fort. Se bilder nederst i saken!

Været la godsiden til og skånet arrangementet på fortet i Mysen for det varslede regnværet lørdag. Siden 2012 har aktørene på Høytorp arrangert vårdager lørdag og søndag en helg hver vår. I tillegg har de et populært og godt besøkt julemarked.

– Det har vært mellom 1000 og 1500 innom så langt i dag, og det er bra til at det i utgangspunktet var spådd dårlig vær, samt at det foregår mye annet i dag, sa primus motor Gry Hagen ved Restaurant Fortet til Indre24 et par timer før stengetid lørdag.

ANNONSE

Hun tror flere tar turen søndag om været blir bra.
– Vi har gjort noen endringer i år for å teste kapasiteten på området og forbedre parkeringsmulighetene og ta unna trafikken. Nå er markedet mer langstrakt utover et større område på fortet, forteller hun.

• Se også: Påskehare og vårstemning på fortet i Trøgstad

ANNONSE

ANNONSE

Kjørte i 160 km/t

Kongebesøket nærmer seg