Det er initiativtakerne og FAU-lederne Joachim Glomvik (Askimbyen skole), Hans-Erik Maack (Korsgård skole) og Thomas Andresen (Rom skole) som står for dette. (Foto: Privat)

Vil bli blant landets beste

På et møte onsdag kveld ble det bestemt at det skal etableres et kommunalt foreldreutvalg i den nye storkommunen.

Det er initiativtakerne og FAU-lederne Joachim Glomvik (Askimbyen skole), Hans-Erik Maack (Korsgård skole) og Thomas Andresen (Rom skole) som står for dette. Målet og ambisjonene er at skolen i Indre Østfold kommune skal være blant landets beste.

– Dette er jeg veldig enig i. Vi har klart å løfte resultatene i Askimskolen de siste årene, og vi har klart å redusere antall elever som opplever mobbing i skolehverdagen, skriver ordfører i Askim, Thor Hals, på sin egen Facebook-side.

– Vi har lyttet til FAU i Askimskolen, og vedtok i formannskapet innstilling til bystyret på å benytte 6.7 millioner til laptop/iPad til alle elever på Askim ungdomsskole, og bevilget 500 000,- til hver av barneskolene (2.5 mill.) til skolemateriell og andre behov, fortsetter Hals.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Tilbyr gratis russebilkontroll

Store steiner i veibanen