Slik blir LToN-etappen i Indre Østfold

Adrian Sellstrøm
2 minutter lesetid

Årets utgave av World Tour-rittet Ladies Tour of Norway går av stabelen 22.-25. august. Også i år legges en etappe til Indre Østfold.

Arrangørene presenterer flere nyheter i år, og melder at alle de beste profflagene i verden på kvinnesiden har meldt sin ankomst.
– Vestfold er med for første gang, Moss er ny startby, Askim er ny målby og det blir to målganger i Halden. Den ene blir rittets første bakkemål noensinne. Ladies Tour of Norway er det eneste sykkelrittet i Norge som samler nesten hele verdenseliten. forteller rittdirektør Roy Moberg i en pressemelding.

Indre Østfold
Etappen i Indre Østfold fredag 23. august vil ha start i Mysen, gå via Rakkestad, Østbygda, Ørje, Mysen igjen, Skjønhaug og med målgang i Askim.

ANNONSE

– LToN beholder også en etappe i Indre Østfold. Denne gangen blir det et samarbeid mellom Mysen og Askim. Vi starter i Mysen og passerer gjennom byen igjen på vei mot målet i Askim. Det er første gangen Askim er målby. Det er viktig for oss å inkludere så mange steder som mulig i Østfold, og derfor var det naturlig få med Askim for første gang i år, fortsetter Moberg.

Kart og høydeprofil for 2. etappe 23. august. (Illustrasjon: LToN)

Arrangørene opplyser at de vil slippe flere nyheter og mer informasjon i mai.


Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.