– Jeg er klar for å bidra

Indre24
2 minutter lesetid

Valgkomiteen i Norges Idrettsforbund fremmet fredag en enstemmig innstilling til nytt idrettsstyre for kommende tingperiode. Erik Unaas fra Eidsberg er innstilt som nytt styremedlem.

– Å kunne strategisk jobbe i styret i landets fremste barne- og idrettsorganisasjon vil være en utrolig meningsfylt samfunnsoppdrag å bidra inn til, skriver Unaas på sin Facebook-side (ekstern lenke)

Videre skriver 60-åringen at han takker valgkomiteen for tilliten.

– Når jeg ser hvem som er i resten av teamet som er innstilt, er jeg enda mer motivert. Både for å skape åpenhet, tillit, dialog, rom for at enda flere trives med fysisk aktivitet og ikke minst at idretten får den oppmerksomhet de fortjener av det offentlige Norge, skriver han videre.

Selve valget skjer under Idrettstinget på Lillehammer 26. mai.

Sven Mollekleiv fra Oslo er innstilt som presidentkandidat. Elisabeth Faret fra Stavanger og Johann Olav Koss fra Oslo er innstilt som øvrige kandidater til idrettsstyrets presidentskap.

Langt liv i idretten
– Gløden ble tent av en idrettsinteressert far og landslagsløperen på 400 meter, Per Rom, som jobbet i vår sportsforretning i Askim rundt 1970, sier Unaas.

I 1976 var han stifter av Askim Volleyballklubb, og noen år senere ble han sportslig leder for OL Flaggtreff på 1980-tallet. Han var i mange år i landslagsledelsen i begge disse idrettene.

ANNONSE


(Kilde: Norges Idrettsforbund)

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.