SJEKKET LØYPA: Rittleder for NM gateritt Samir Tawfiq (t.v.), Cato Karbøl (arrangementsansvarlig i Norges Cykleforbund), Benny Adolfsen (løypesjef) og Per Ole Evjen (teknisk sjef) sjekket NM-løypa tirsdag. (Foto: Privat)

Får støtte fra fylkeskommunen

Smaalenene Sykkelklubb er èn av flere som får støtte til å gjennomføre sitt arrangement i år.

Fredag 21. juni skal det nemlig arrangeres NM Gateritt-Landevei i Askims gater, og midlene de nå får kommer godt med.

Les mer om arrangementet her (ekstern lenke)

– Det gis et tilskudd på kr 65 000 til Smaalenene Sykkelklubb og et markedsføringsbidrag gjennom Visit Østfold, verdsatt til kr 30 000 til arrangementet, skriver Østfold fylkeskommue på sin nettside (ekstern lenke)

Vedtaket i næring og kulturkomiteen var enstemmig.

Sykkelklubben er allerede i gang med forberedelsene til arrangementet.

– Vi er veldig glad for å få disse midlene, og det vil hjelpe oss til å få i stand et bra arrangement. Vi har dannet et arbeidsutvalg bestående av styret og klubbmedlemmer. Dette vil kreve en del hardt arbeid av oss men vi er også avhengig av frivillige, sier Tawfiq til Indre24.no.

ANNONSE

Les også: Kulturstøtte til lokale produksjoner

ANNONSE

ANNONSE

Gimmingsrud ny styreleder i Eidsberg Sparebank

Fartskontroll i Marker