Astrid Lier Rømuld og Monica Strengen på scenen fredag kveld. (FOTO: Pressebilde - Det Norske Måltid)

Vant pris for eplemost

Askim Frukt- & Bærpresseri vant i helgen pris under finalen i mat- og drikkevarekonkurransen «Det Norske Måltid» i Stavanger.

Det var i kategorien «Årets det grønne – foredlet», deres premium eplemost «Årgang Askim Summerred» stakk av med seieren.

Astrid Lier Rømuld og Monica Strengen var på plass for å motta prisen.
– Nå reiser vi fra Stavanger med en gjev pris i bagasjen. Vi er sååå stolte av det vi får til i Askim, og nå har vi fått vist oss frem blant de beste mat-og drikkeprodusenter i Norge, skriver Askim-bedriften på Facebook.

ANNONSE

Juryens begrunnelse:
«Årets vinner har en flott, gyllen farge, og fremstår som et eksklusivt produkt på grunn av den høye kvaliteten. Vinnerens sødme er godt balansert mot den friske syrligheten, aromaen er fruktig og konsentrert. Produktet har mange bruksområder – alene, eller som følge til døgnets ulike måltider for hele familien. Vinneren er en bekreftelse på at frukt- og bærdrikker laget på norsk råstoff, har fått et betydelig oppsving de senere år og at kvaliteten er av ypperste klasse.»

Gjestene fikk smake på vinneren i foajéen. (Foto: Pressebilde – Det Norske Måltid)

ANNONSE

ANNONSE

Ønsker forslag til visjon for storkommunen

Sju personer druknet i Østfold