Askim kniver om Frankrike

Indre24
3 minutter lesetid

En liten og dedikert gjeng fra Askim kan klare det som det norske herrelandslaget ikke maktet, nemlig å kvalifisere seg til sommerens fotball-EM i Frankrike.

  • Skrevet av: Henning Poulsen, Pressenytt

De ansatte ved Statoil E-18 Sekkelsten i Askim har beseiret alle sine lokale konkurrenter i Østfold-finalen av «Sales League», en konkurranse der Statoil-stasjonene skal vise hvem som er dyktigst på salg. I tre uker fremover skal Askim-stasjonen måle krefter med 18 andre Statoil-stasjoner i den nasjonale finalen, der den seirende stasjonen vinner en betalt reise til fotball-EM for inntil 15 personer.

– Konkurransen har skapt mye liv og moro både for kundene og oss som jobber her. Vi har stått på, jobbet hardt med motivasjonen og virkelig gått inn for å gjøre det best mulig. Alle på stasjonen har bidratt med salgsfremmende tiltak, sier Ann-Kristin Skjold, som eier og driver Statoil E-18 Sekkelsten til det oppdragsfinansierte pressebyrået Pressenytt.

Direktørvikarer på vinnerstasjonen
Den nasjonale finalen startet denne uken og løper helt til 24. april. De 19 stasjonene blir målt på hvor mange stekepølser og Royal-is de klarer å selge per 100 kunder og hvor høy andel av maten som selges med drikke. En ekstra gulrot i tillegg til fotballpremien er at vinnerstasjonen skal betjenes av representanter for toppledelsen i Circle K Norge, tidligere kjent som Statoil Fuel & Retail, mens de ansatte er i Frankrike.

– Nå skal vi holde full fokus gjennom hele finalen, så får vi se om vi kan gå helt til topps. Premien er knallbra og gjør at alle virkelig yter det lille ekstra hele tiden, sier Skjold.

ANNONSE

– Velfortjent finaleplass
Jeanette Nilsen har ansvaret for «Sales League» i Norge. Hun gleder seg til finalen, som er kulminasjonen av en konkurranse som har vart et helt år.

– Det har vært en tøff og tett konkurranse, og det er en stor prestasjon av Statoil E-18 Sekkelsten å komme seg helt til finalen. Medarbeiderne har vist engasjement og iherdig innsats gjennom hele konkurransen så langt, så finaleplassen er absolutt velfortjent, sier Nilsen.

Medarbeiderne på stasjonen som vinner finalen får et betalt opphold i Paris, og får også se EM-kampen mellom Sverige og Irland.

Oppdatering 1. mai: Det ble Statoil Harran som stakk av med seieren, og som kan sendes de ansatte til fotball-EM i Frankrike i sommer.

(Pressenytt)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.