Bråtabrann klar for fullspekket festivalsommer og nytt låtslipp

Pressemelding
3 minutter lesetid

Bråtabrann er klare for en full festivalsommer der de blant annet gjester selveste Countryfestivalen på Vinstra! Samme dag som de står på scenen der, slipper bandet ny musikk.

Låten med den passende tittelen «Det var en drøm» handler nettopp om kvelder og scener som blant annet den på Vinstra. Det å våge å følge drømmene sine og gjøre det man liker aller best. 

Hør låta her: https://bratabrann.lnk.to/Alleveier

Om låten sier Bråtabrann: 
– «Det var en drøm» er en reise i seg selv hvor man prøver å finne ut hvem man er. I et kaos av hva som forventes av oss, hva som er A4 og hva vi ønsker for oss selv oppstår en drøm. Det er en skummel tanke å skulle følge drømmene sine, men vi sier: Gjør det! 

(Saken fortsetter under)

Tidligere i år slapp bandet en av countryhistoriens største klassikere i norsk drakt sammen med Oda Gondrosen som havnet på #15 plass på Spotify sin viral-liste over landets mest delte låter. «Sønderdrukken sang» ble tatt svært godt imot av publikum, har allerede rukket å få over 270 000 avspillinger. 

ANNONSE

Bandet har sine røtter fra Østfolds vide jorder. Frontfigur i bandet, Anders Trongaard, har sitt opphav fra Flisa og er en kjent mann på musikkmiljøet i Hedemarken. Resten av gjengen består av fire svært habile konsert- og studiovandte musikere fra Trøgstad: Mats Raknerud, Ingvald Holmen Minge, Kristian Aadalen og Christoffer Dahl. Denne gjengen har både sammen, og hver for seg, turnert landet rundt med ulike konstellasjoner, samt gjort seg bemerket på flere plateinnspillinger. 

(Saken fortsetter under)

Fjoråret ble brukt til å etablere bandet, spille et utsolgt Krøsset i Oslo og slippe masse musikk. Mottakelsen var god noe som allerede resulterer nesten 2 millioner streams, samt at deres låter ‘Hjemmekjær’ og «Sønderdrukken sang» klatret helt inn på lista over Norges mest delte låter på Spotify.  
  
I år skal bandet bygge videre på den gode starten med større konserter, gode låtslipp og masse moro. Flere av konsertene er allerede annonsert og vi kan glede oss til å se Bråtabrann på nevnte Countryfestivalen på Vinstra og Norsk Countrytreff på Breim. Nylig var de på Rebel City Roots Festival i Båstad. 

(Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.