Viktige polske poeng for Solberg

Pressemelding
2 minutter lesetid

På sikkert vis kontrollerte Oliver Solberg til annenplass i Rally Polen og sikret verdifulle poeng i kampen om VM-tittelen.

Den svensknorske rallyføreren ankom Polen direkte fra EM-rundeseieren i Royal Rally of Scandinavia hjemme i Karlstad. Etter fire problemfrie dager i sin Skoda Fabia RS Rally2, hentet Solberg flere verdifulle poeng i jakten WRC2-tittelen.

– Jeg er fornøyd med resultatet. Selv om jeg alltid har lyst til å vinne, må man se løpet under ett, ta med plasseringen på veien og alt annet i betraktningen. Annenplass står til håpet og forventningene vi hadde før løpet, sa Oliver Solberg.

Sammen med kartleser Elliott Edmondson, sørget 22-åringen for den fjerde plasseringen på seierspallen på de siste fem løpsstartene.

ANNONSE

– Etter en vanskelig fredag, ble dagen derpå bedre. Bilen ga meg litt mer selvtillit, og ting fungerte mer slik vi liker det. Vi startet dagen på femteplass og kom ut i den andre enden på andreplass.

Han sikret seks bestetider på 19 fartsprøver.

– Fartsprøvene den siste dagen var ikke fullt så raske, men litt mer kronglete og tekniske. Vi var rundt halvminuttet unna ledelsen, og vi valgte å være fornuftige i presset for seier. Vi kom hit for å sanke noen gode poeng, og det har vi gjort, sa Solberg.

Om to og en halv uke reiser rally-VM videre til Latvia.

(Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.