Styrker tilbudet: – Dette er strålende nyheter

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Ordfører Saxe Frøshaug er fornøyd med at Øst politidistrikt oppretter et nytt polititjenestested i Rakkestad kommune.

– Dette er strålende nyheter først og fremst for Rakkestad, men også for Indre Østfold-regionen! Etableringen av det nye polititjenestestedet markerer et viktig skritt mot økt trygghet og nærhet til politiets tjenester for innbyggere i hele regionen vår, sier Frøshaug til kommunens nettside.

Ifølge Indre Østfold kommune skal tjenestestedet sortere under Indre Østfold politistasjon og lokaliseres på servicekontoret i Rakkestad rådhus. Som en del av regjeringens handlingsplan for å øke tilgjengeligheten til polititjenester, vil dette være operativt fra senest 1. oktober 2024.

ANNONSE

– Jeg er stolt over at vi nå kan ønske polititjenestestedet velkommen til vårt eget politidistrikt. Dette vil styrke samarbeidet og den lokale tilstedeværelsen, noe som er viktig for å skape et tryggere og mer inkluderende samfunn. Lokalt politi er viktig i det forebyggende arbeidet, spesielt mot barn og unge, sier ordfører Saxe Frøshaug. 

Det vil være faste åpningstider på tjenestestedet, de kan også ta imot anmeldelser samt gi veiledning om politiets tjenestetilbud. Bemanningen vil være på minst fem årsverk.

(Kilde: Indre Østfold kommune)

Stem her

-1 Points
Upvote Downvote

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.