– Vi har gjort jobben så godt vi kan

Glenn Thomas Nilsen
4 minutter lesetid

Etter fem fulle hus med veldig mange gode tilbakemeldinger er det nå slutt for Vi Menn.

– Jeg er støl, har vondt litt over alt i hele kroppen egentlig. Å spille show med Vi Menn er ekstremsport for en aldrende kar med noe innskrenka helse. Nå er vi snart i mål. Seks lokale karer fra 48 til 75 år har snart klart å gjennomføre det som er vår siste forestilling, skrev Benny Hanssen på Facebook søndag kveld.

Fra fredag 7. til lørdag 15. juni var det klart for showet «6 i Syden» på Askim kulturhus.

– Bak showet ligger det utrolig mange timer med helhjerta innsats og arbeid. Ikke minst mange timer med terping og øvelser. En forestilling kommer ikke av seg selv. Og vi har gjort jobben så godt vi kan. Vi er tross alt bare en gjeng glade amatører. Vi er stolte over vårt produkt og gjennomføringen av showet «6 i syden», forsetter Hanssen.

(Saken fortsetter under)

Foto: Tom Finsdal

Stor glede
– Vi har fått profesjonell hjelp på regi med Hanne Blekken, samt lyd og lys fra Frank Tangen og hans team. Alt av musikk på boks og lydfiler ellers har Gunnar Tangen mesterlig fiksa for oss. For de som ikke kjenner igjen vår flykaptein på reisen så er det vår alles Knut R. Lie. Samarbeidet med Askim kulturhus har også vært en stor glede. Vi elsker det huset. Det var der Vi Menn startet i 1999 mens murpussen datt av veggene, og det er der vi avslutter i et ærverdig og majestetisk hus. Ringen er sluttet, skriver Hanssen videre.

ANNONSE

(Saken fortsetter under)

Skryt til publikum
– Og så er det dere da. Selve grunnen til at vi kan leve ut ideene våre på en scene. Dere, vårt fantastiske og trofaste publikum. Vi drømmer jo alltid om fulle hus og stormende jubel. Det har dere gitt oss. Ikke bare denne gangen, men helt siden 1999. Dere løfter oss. Dere bærer oss fram. Dere får oss til å ta ut det lille ekstra. I år har vi virkelig følt all den kjærligheten dere har sendt mot oss på scenen. Applaus, latter og god respons betyr så uendelig mye når vi står der og utleverer oss selv. Og det har vi gjort. Vi har vrengt innsida ut og gitt alt. Dere har tatt imot med åpne armer. Tusen takk!

Hanssen legger til at når lysene ble slukket for siste gang var det ingen triste menn som gikk ut sceneinngangen.

– Vi er egentlig en gjeng eldre ungdom som går ut i natten med tusen vakre minner i hjertet. Vi er glade og stolte over å ha fått lov til å underholde dere gjennom flere tiår. Vi har tatt reisen sammen. Vi Menn takker for følget.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.