Skal presentere Lindgrens magiske univers

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Søndag 16. juni klokken 16.30 ønsker Trøgstad Janitsjar med band og kor velkommen til konsert på «Lionshuset amfi» på Trøgstad fort.

– Konserten inneholder kjente og kjære stykker fra Astrid Lindgrens magiske univers. Dersom været tillater det holdes konserten utendørs i sjarmerende omgivelser på «Lionshuset Amfi» på Trøgstad fort. Alternativt flyttes arrangementet til Aulaen på Skjønhaug Skole ved regn. Følg med på Trøgstad Janitsjar sin Facebook side for oppdatert informasjon om sted. Vi lover vakker sang og god musikk for alle aldre, skriver Elise Gimmingsrud i en e-post.

I dette prosjektet samarbeider voksenkorpset Trøgstad Janitsjar med et prosjektkor bestående av barn og ungdom fra Indre Østfold.

– Azra Nukicic er korets musikalske leder. I tillegg har vi med et prosjektband, sammensatt for anledningen. Konsertens musikalske leder er Andreas Losiewicz. Cathrine Rød Gundersen er konferansier, fortsetter Gimmingsrud.

ANNONSE

Det er gratis inngang, kiosk på stedet og publikum oppfordres til å ta med campingstol eller sitteunderlag.

Hvorfor Astrid Lindgren?
– Hun er en kjent og kjær forfatter som de fleste har et forhold til. I tillegg finnes også et rikt materiale musikkmessig. Astrid Lindgren hadde en helt egen evne til å skape magi og fantasi i mange barns liv. I en verden full av utfordringer og vanskeligheter kan det for alle være godt å finne trøst og glede i en fantasiverden eller et «drømmeland». Vi håper publikum kan oppleve glede og inspirasjon ved å bli med oss inn i Astrid Lindgrens verden på fortet eller i aulaen, sier Ingrid Risbråthe til Indre24.

Risbråthe legger til at de ønsker å vise hvilke muligheter som finnes i kulturlivet og at korps er mer enn marsjer på 17. mai.

– Det er viktig for oss at barna som er med skal kjenne glede og oppleve mestring ved å ta del i en såpass stor produksjon. OG vi har selvsagt et mål om at det vekkes en kor eller korps-spire i disse barna.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.