«Ørje: Fra Butt’s til Turisten»

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Utstillingen Se Slusebyen Ørje gjennom en serie av bilder med Trygve Skaugs enkle og lekne tusj- og akvarellpalett åpnet torsdag kveld.

Se bilder nederst!

Skaug stiller også ut et lite utvalg av andre malerier. Utstillingen kan sees gjennom hele sommeren i Bakergaardens åpningstid. Serien kan kjøpes samlet som postkort, eller enkeltvis som trykk hos Mosbæk fra og med torsdag 13.juni.

ANNONSE

– I år er vi så heldig å få smykke veggene med bilder fra multitalent, Ørjepatriot og kjernekar Trygve Skaug med serien «Ørje -fra Butt’s til Turisten». Stemningsfulle, morsomme og vakre lokale motiv i tusjtegning og akvarell, skriver Bakergaarden Café på sin Facebook-side.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.