Se bilder fra «Kompani Andersen» i Båstad

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Tirsdag arrangerte Båstad skole en annerledes aktivitetsdag for 5.-7.trinn. Se bilder nederst!

Her var det ulike aktiviteter som sluttet orden, sengestrekk, hinderløyper og spion. Elevene ble delt opp i tropper på tvers av klasser og hver tropp hadde en troppsleder. Alle var rekrutter og fikk hvert sitt nummer de måtte forholde seg til.

«Kompani Andersen» besto også med innslag fra Mesternes Mester. Den som var lagfører måtte naturligvis også komme frem til de voksne og si: «Kompanirekrutt XX melder at hele gruppa (navnet på gruppa) er til stede».

ANNONSE

Postene var: Slutta orden, rødt og grønt lys, edderkoppnett, 90 grader, Kims lek, kommandoløype, hinderløype samt førstehjelp og hjerte-lungeredning. På aktivitetsdagen ble det lagt vekt på engasjement, innsats, positivitet, lagånd og ikke min mestringsfølelse.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.