Stipend til Maiken og Min Mestring

Glenn Thomas Nilsen
3 minutter lesetid

Mandag ble 250 000 kroner delt ut fra Trygve Gulbranssens Minnefond. Fra vårt distrikt var det Min Mestring og Maiken Nerstad Gundersen som fikk stipend.

Minnefondet ble opprettet for over 10 år siden og fondet har som målsetting om å stimulere til fysisk aktivitet og trivsel for funksjonshemmede idrettsungdom. Totalt er fondets grunnkapital på 5,2 millioner kroner og det har de siste årene vært delt ut over 200 000 kroner, i tillegg til et boksett, blomster og diplom med en av Gulbranssens tegninger.

– En fantastisk gave, sier Erik Unaas, tidligere ordfører i Eidsberg kommune, Gulbranssens hjemkommune, og nå leder av styret for «Forfatter Trygve Gulbranssens Minnefond».

I styret sitter også Unaas sitter også Marker-ordfører Kjersti Nythe Nilsen, Randulf Hegna, slektning av Gulbranssen, og mangeårig lokalpolitiker Espen A. Volden i styret.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Min Mestring. Foto: Adrian Sellstrøm

Minnefond i fars navn
Det var Ragna Gulbranssen, datteren til forfatteren Trygve Gulbranssen (1894-1962), som opprettet for over ti år siden et minnefond i sin fars navn.

– Stiftelsens formål er å støtte idrett, aktivitet og velferdstiltak for funksjonshemmede barn og ungdom under 35 år med tilhørighet til Østfold, Akershus og Buskerud – og Viken idrettskrets. Enten til enkeltutøvere eller til et lag eller en organisasjon.

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.