Se bilder fra åpningen av Den gylne linje

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Lørdag var det åpning av Den gylne linje i Mysen. Her var det korpsmusikk, gratis is ved kiosken i Humleparken og utdeling av gullbilletter hvor man kunne vinne sykkel.

De to heldige som vant hver sin sykkel var Henrik (4) og Emil (7).

– Den gylne linje skal løfte fram unike og bærekraftige tilbud langs Østre linje. Den gylne linje skal bidra til å bygge en felles identitet i Indre Østfold kommune, basert på unike kvaliteter og opplevelser på stedene. Bærekraft og grønn mobilitet står sentralt i Den gylne linje, og derfor vil vi fremme sykkelopplevelser, lokalmat, kulturarv, natur og at vi er Norges største jordbrukskommune, skriver Mysenregionen AS.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Eidsberg Brassband. Foto: Karin Nordlie

– Her, langs Østfoldbanens østre linje, ligger små tettsteder som perler på en snor. Ta et steg ut av hodet, og ned på jorda – den rikeste jorda. Den som fungerer som et matfat for resten av landet. Her har vi plass. Vi har plass til deg og dine, til kanoturer og gårdsbesøk. Vi har plass til hvilepuls – og de nære tingene. Legg merke til støyen som forsvinner i det fjerne og kjenn roen komme snikende. Velkommen til Den gylne linje.

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.