Ønsker velkommen til motorfestival

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Lørdag 15. juni er det igjen klart for Indre Østfold Motorfestival på Little Ponderosa.

– Her er veteraner og entusiastkjøretøy på to og fire hjul velkommen, både biler, moped, mc og traktorer. Dette har blitt en tradisjon på Little Ponderosa i Spydeberg. Det blir et bredt program, livemusikk både på dag og kveld. Rockabilly fra Sverige på kvelden. Og de lokale Maja og Snikker`n på dagtid. Stor premieutdeling. Miss Pin up konkurranse. Linedance med mer. Er du motorinteressert om du har kjøretøy selv eller ikke er ikke så nøye. Ta deg en tur til et av Østfolds triveligste treff, skriver Jon Einar Aandal i en e-post til Indre24.

Arrangør er Spydeberg motorklubb sammen med Little Ponderosa.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.