Dette er No Class sin andre låt

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Tidligere i mai slapp Spydeberg-bandet No Class sin andre låt. Den heter «Originale (Bak lås og slå)» og er tilgjengelig på alle strømmetjenester.

– Låta er skrevet og komponert av oss, og den er spilt inn på Velvet Recording i mars i år. Produksjon og miks er av Eiliv Sagrusten og mastering av Steve Kitch, skriver vokalist Frode Kay i en e-post til Indre24.

Han legger til at ideen bak låten ble født sommeren 2023, mens de jammet over noen øl i sola utenfor øvingslokalet.

– Plutselig sa trommeslageren vår, Ståle: «Hvor er det blitt av de «originale»? De som turte å skille seg litt ut og ga F i hva andre tenker?».

(Saken fortsetter under)

Vokalist Frode Kay i No Class. Foto: Glenn Thomas Nilsen

Og dermed ble en fortelling født.

– En manns fall fra toppen av «næringskjeden», for opptatt med å passe inn i samfunnets normer til å forstå at det å være original er nøkkelen til langsiktig lykke. Den drivende kraften fra trommer, bass og gitarriff, kombinert med energisk vokal og melodisk synth, gjør låta perfekt når man trenger en ekstra boost, enten på jobb, trening, i bilen, eller på fest, fortsetter Kay.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Her er låta på Spotify (ekstern lenke)

Denne uka ble låten fremført live for aller første gang. Det skjedde naturligvis på Spydeberg Rock. De gikk på scenen klokken 19.20 fredag kveld og holdt det gående frem til Oslo Ess gikk på scenen klokken 20.00.

Som en liten forsmak på fredagen og for å glede de aller minste, hadde de en liten «Mini-rocken» i Espira Løvestad barnehage dagen før. Der Der skal vi spille litt «rock n’ roll fiskeboll» og et par andre slagere for den kommende generasjonen med rockere i Spydeberg,

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.