Arrangerer bokbad med Inga Marte Thorkildsen

Pressemelding
1 minutter lesetid

Onsdag 22. mai fra klokken 18.30 til 20.30 er det bokbad i kommunestyresalen på rådhuset i Askim. Det er Indre Østfold SV som arrangerer dette.

Bademester er Lill Marie Tollerud, spesialrådgiver i Regionalt ressurssenter om vold, traumatisk stress og selvmordsforbygging, region Øst (RVTS Øst).

Temaet er Hvordan møte konsekvensene av vold og omsorgssvikt mot barn.

Inga Marte Thorkildsen, nå rådgiver i Stine Sofies Stiftelse, tidligere barne- og familieminister og politiker, har et sterkt engasjement for barns rettigheter. I tillegg har hun en mangeårig erfaring som pårørende til mennesker uten egen familie å støtte seg til.

ANNONSE

Hun er aktuell med sin nye bok, «Det vi så, var et svik mot barna». I boken viser hun hvordan vi som samfunn svikter traumeutsatte barn, barn som opplever vold og rus. Hun tar til orde for en ny retning for velferdsstaten. Vi må ta inn over oss kunnskapen vi har om barndommens betydning, og vi må forstå hvorfor gode relasjoner til  hjelperne underveis er så viktig.  Hun peker på at barndomstraumer ligger til grunn for en rekke samfunnsproblemer, og koster enorme summer – Kan vi tilnærme oss dette på en annen måte enn  vi gjør i dag?

(Innsendt sak)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.