SAMMEN FOR MYSEN: deler av det nye styret i Mysenregionen, fra v. Mette Eklund, Kristian M. Røine, Nils Thomas Nøkleholm, Rune Lysaker, Birgitta Frøshaug og Tore Grefslie, sammen med Anders Gimmingsrud. (Foto: Erik Unaas)

Rune Lysaker er ny leder i Mysenregionen

I en pressemelding sent tirsdag kveld opplyser Mysenregionen AS at Anders Gimmingsrud overlater ledervervet etter 10 år.

Lysaker er kjent i Mysen-miljøet fra mange år som eier og daglig leder i Mysen Caravan (Ferda).

– Det ble et raskt årsmøte på Slakteren Brygghus mandag kveld, med et 20-talls medlemmer til stede. Lysaker får med seg disse i styret: Nils Thomas Nøkleholm (nestleder), Kristian Magnus Røine, Marit Vikingstad Udahl, Espen Haugerud (ny), Birgitta Frøshaug, Tore Grefslie og Mette Eklund, står det å lese i pressemeldingen.

Videre står det å lese at Monica Strand er daglig leder – og rundt seg har de mange ressurspersoner som vil stille opp i mange sammenheng.

– Det er tydelig mye optimisme på det som skjer i Mysen by, og de nærmere næringsområdene. Det viste orienteringene fra avtroppende styreleder Anders Gimmingsrud, der dette var noen av poengene:

ANNONSE

  • Jernbanegata har oppstått som ny paradegate, takket være fondet med sideveismidler fra daværende Eidsberg kommune og «påfyll» fra nåværende Indre Østfold kommune. Nå er det alle muligheter til igjen aktivitet i tomme butikklokaler … og så gleder alle seg til 17. mai.
  • Det blir stor byfest, med markeder, konsert og ‘partygate’ i David Blidsgate, lørdag 8. juni. Ekstra hyggelig at Villa Welhaven, Slakter’n og La Moss går sammen med Mysenregionen om opplegget.
  • Indre Østfold kommune starter arbeidet med ny parkeringsstrategi før sommeren, Mysenregionen får delta i denne utredningen fra starten.
  • Neste år er sentrale S16 ferdig, med 45 nye leiligheter og ny helsestasjon for hele kommunen. Og det kommer flere prosjekter på Sagtomta.
  • Det er klart for sykepleiestudier (3-årig bachelor) ved Campus Indre Østfold på Kulturtorget fra august. Og framover blir det mer her … #studentlivMysen
  • Nordre Mysen begynner å formes, med hage og bygninger.
  • Kanskje blir det også bypark på området ved siden. Det inviteres til idemyldring i Eidsberg Sparebank tirsdag 28. mai kl 18.
  • Nye kunstveggprosjekter er på gang, ved Mørstad senter og Møbelringen Olafsrud.
  • Det skal opprettes lokalråd Mysen, i samarbeidet med kommunen. #framsnakkingMysen #Mysenloven

(Kilde: Pressemelding)

ANNONSE

Østfold-kommunene får mer med nytt inntektssystem

2,6 millioner kroner til tiltak for inkludering av barn og unge