Arkivfoto: Privat

Arrangerer vårkonsert i Eidsberg kirke

Eidsberg Bygdekor med dirigent Birgit Aune arrangerer vårkonsert i Eidsberg kirke søndag 12. mai klokken 18.00.

Koret ønsker å «feire» både våren og mai spesielt, og det vil de gjøre i Indre Østfolds beste konsertlokale, Eidsberg kirke også kalt Østfold-domen. Korene i Eidsberg samarbeider ofte og denne gangen har vi i Eidsberg Bygdekor med oss Mysen Mannskor som våre gjester. Det blir altså både sang av blandakor, mannskor, ei mindre gruppe og allsang, noe for enhver smak.

ANNONSE

Vi kan love et vidt spekter av korsanger. Publikum kommer til å høre blant annet «Våren», «Vårsøg», «Når fjordene blåner» og «Blåklokkevikua». Vi håper mange har lyst til å komme å høre på oss, så lover vi å spre litt vårstemning.

Velkommen!

ANNONSE

Forlot utested beruset og kjørte av gårde

Dødsulykken i Trøgstad: – Det berører mange