Foto: Privat

Vårkonsert med Gospelkoret Moments

Lørdag 27. april klokken 18.00 er det klart for konsert i Misjonskirken i Askim.

Koret har fått med seg både lokale gjester og en internasjonal gospelartist. Gospelkoret Moments, som holder til i Askim, er ikke kjent for å ligge på latsiden, så de var så vidt ferdig med å rydde bort julepynten i Askim kulturhus etter en strålende julekonsert i før de satte nesen mot London siste helgen i januar i år. Men hva i all verden skulle de der?

Splitter ny låt
Jo, der fikk de komme i platestudioet til berømte London Community Gospel Choir for å spille inn en helt splitter ny låt! Under dyktig ledelse av både korets dirigent, Anne Kari Moslått og Bazil Meade, spilte de inn “My joy is in You” som slippes på alle digitale plattformer nå på fredag- og som fremføres på korets vårkonsert.

Sangen “My joy is in You” er skrevet av korets egen Marianne Frogner Jacobsen og Kristoffer Moslått i samarbeid med Bazil Meade. Kristoffer Moslått har også arrangert sangen og produsert den i samarbeid med Bazil og Leonn Meade. 

På lead er koret veldig glade for å kunne presentere Tracey Jane Campbell! Hun er en velkjent gospelsanger fra London som har turnert over hele verden og har sunget med artister som Barbara Streisand og Elaine Page. Hun er sanger i The Kingdom Choir i London i tillegg til at hun har sin egen solokarriere. Koret opptrådte med henne som solist under bryllupet til Prins Harry og Meghan Markle. Mange i Norge kjenner sangen “You raise me up”, og har hørt henne synge denne med Secret Garden.

Det er derfor FANTASTISK GØY å kunne fortelle at hun kommer til Askim for å være med på release av korets nye sang på den tradisjonelle VÅRKONSERTEN 27. april kl. 18.00!!  og SELVFØLGELIG får du høre “You raise me up”!! Koret har med seg dyktige Øystein Torp på fiolin, og Kristoffer Moslått skal synge duett med Tracey på denne låta.

Med Jens Andreas Kleiven på tangentene, må dette bli et skikkelig “Moment”. Koret har samarbeidet med Jens Andreas ved flere anledninger. Han er en mester på tangenter og er både musikklærer, komponist, orkesterleder og småbarnspappa i tillegg til å opptre med sin trio.

Kristoffer Moslått har sunget hele livet, og også rukket å bli en habil gitarist. Gjennom mange år har han ledet sang og spilt gitar på ulike sommereventer. Nå studerer han musikk på NLA Staffeds Musikk, en av Norges ledende musikkhøgskoler i rytmisk musikk i Oslo. I tillegg til studiene er han sanglærer, leder 2 gospelkor og produserer musikk og egne låter.

ANNONSE

Øystein Torp er en klassisk fiolinist som har sin virksomhet hovedsakelig på Østlandet. Etter fullførte studier i utøvende fiolin fra Chicago, kom han hjem til Norge hvor han holder konserter og spilleoppdrag i mange ulike sammenhenger i tillegg til å undervise privat og på en rekke kulturskoler. Han gleder seg til å spille på konserten til Moments på lørdag

og ikke nok med det! Gospelkoret Moments har også fått med seg et oppvarmingsband hvor solisten er fra Rakkestad. Hun heter Janne Skuland og er en sangglad låtskriver, førskolelærer og skribent. En litt tøff periode i livet gjorde at hun ble inspirert til å skrive tekster på norsk, og noen av disse vil hun dele helt i starten av konserten. Låtene har et variert uttrykk, men generelt kan stilen beskrives som norsk visepop med innslag av jazz. Hun har med seg gitaristen Aleksander Aalberg.

Gospelkoret Moments ble startet i 2017, og har siden oppstart hatt mange konserter – både med forskjellige artister, og egne konserter. Koret har hatt turneer til Gran Canaria, Nederland, London, sunget på festivaler i Sverige og Norge, gjort egne konserter og konserter sammen med andre kor. I 2022 slapp koret sitt første album. Julekonserten 2023 i Askim Kulturhus ble starten på en ny og spennende juletradisjon.

På vårkonserten vil du – i tillegg til korets nye låt – få en kveld med både nyere og tradisjonell gospel med Tracey Jane Campbell og Gospelkoret Moments. Bli gjerne med å synge!  Dette blir en uforglemmelig kveld fylt med gode “Moments” som vil vare lenge, så ta en tur til Askim Misjonskirke lørdag 27. april kl. 18!

ANNONSE

Bråtabrann med hyllest til bøndene

Smaalenene Mønstringen for 15. gang