Ann Helen Heiaas sitt kunstverk.

Nå er det snart klart for medlemsutstilling igjen

Kunstrom Hobøl er en sammenslutning av billedkunstnere innenfor tidligere Hobøl kommune.

Kunstnergruppen åpner sin tradisjonelle vårutstilling lørdag 27. april i Galleri Art To Be og mye spennende skjer denne dagen på nordsiden av jernbanelinjen på Tomter!

Vi håper på en vakker dag på lørdag da VaktmesterConsult AS markerer åpning av sin virksomhet, Tomter innbyggertorg og bibliotek arrangerer klesbyttedagen, Pix Frisør, Tomter Strikk og Hobby, samt Frivilligsentralen deltar med sine tilbud. Galleri Art To Be åpner utstilling med medlemmene i Kunstrom Hobøl. Vi regner med at det kan bli mye liv og røre i sentrum denne lørdagen.

ANNONSE

På veggene vil det være grafikk, oljemalerier, akrylmalerier med mer, en variert og fin utstilling.  Det blir servering av kaffe og kaker på åpningsdagen, og vi gleder oss til å se mange kunstinteresserte denne dagen og i resten av utstillingsperioden frem til 16. mai!!

ANNONSE

Årets SMARTing redder norsk matproduksjon

1. mai: Dette skjer i IØ, Marker og Skiptvet