Grete Elgetun i Visit Indre Østfold. Foto: Adrian Sellstrøm

Inviterer deg til å være turist i egen region

Lørdag 4. mai arrangerer Visit Indre Østfold «Turist i egen region» for tredje året på rad.

Dette er for alle innbyggere, men også andre som måtte ønske å være med.

– Vi ønsker at alle skal komme seg ut og oppdage regionen vår, være turist i egen region og bli bedre kjent med de flotte tilbudene i sitt eget nærmiljø, samt bli en stolt og kunnskapsrik ambassadør for regionen vår, skriver Grete Elgetun i en pressemelding.

Reiselivskoordinatoren legger til at det er masse gode tilbud og hente denne dagen.

– Vi håper alle de gode tilbudene skal trekke innbyggerne ut av godstolen. Fra vår side er det også en markedskampanje – vise litt av det vi kan tilby på en hyggelig måte. Vi ser av statistikkene i fjor at dette var det mange som leste om på våre sider, faktisk den 10 mest leste siden av alle, og tilbakemeldinger fra bedriftene var at de ønsket dette arrangementet igjen.

Mange tilbud
Ifølge Elgetun kan man denne dagen besøke mange av regionens opplevelsestilbud til en god pris, eller de har ett tilbud de normalt ikke har.

– Denne dagen kan du bestille opplevelser til andre dager i sommer til redusert pris. Vi gleder oss til «Turist i egen region» og håper lokalbefolkningen benytter seg av tilbudene.

Hun ramser opp følgende:

* Du kan dra til Rudskogen sitt flott anlegg som er oppgradert for mange millioner, med åpen restaurant og ontrack banekjøring

* Du kan besøke vammatoppen friluftsmuseum – denne dagen stiller de med guider

* Du kan bestille catering på Restaurant Fortet til konfirmasjon eller bryllup – bestillingen må gjøres denne dagen

* Du kan dra på Østfoldbadet til redusert pris

* Du kan besøke ett museum med redusert pris, hos noen får du kaffe og brus på kjøpet

* Og mye mer…. Tilbudene kommer inn fortløpende til siden

* Men husk du må si Turist i egen region når du kommer dit for å få tilbudet / eller vise logo.

Du kan lese mer om alle tilbudene her (ekstern lenke)

ANNONSE

Årlig tradisjon
– Dette er nå blitt en årlig tradisjon og vi håper alle er like entusiastiske som vi er. Vi har så mange fine opplevelser i vår region, og denne dagen er det mange gode tilbud, så her er det bare å komme seg ut og oppleve.

– Ved å tilby en dag med rabaterte priser, så håper vi det er mange som benytter anledningen til å prøve noe de ikke har gjort før. Og at de igjen forteller sine venner og naboer om hva de har opplevd. Det er også mulig å gjøre rabatterte bestillinger denne dagen til opplevelser senere i sommer, hos de aktørene som ikke har åpent 4. mai. Men bestillingen må da gjøres denne dagen.

Ikke alene om arrangementet – Østfold er med
Turist i egen by er ett kjent begrep – og mange plasser arrangerer dette, så det er ikke vi som har kommet opp med ideen. Fredrikstad og Sarpsborg arrangerer dette 20. april – og neste mann ut i Østfold er Indre Østfold-regionen og Moss lørdag 4. mai.

Turist i egen region
Dette er en enestående anledning til å besøke opplevelsestilbud du kjører forbi hver dag, men ikke har tatt deg tid til å stikke innom. Regionen er stor så hold av hele dagen!

Under Turist i egen region er det blant annet reduserte priser på en rekke museer og opplevelsestilbud, i tillegg til gode rabatter og spesialtilbud en rekke steder. Tilbudene er mange både for barn og voksne.

(Kilde: Pressemelding)

ANNONSE

Camilla er klar med egen konsert

Bråtabrann med hyllest til bøndene