17-åring funnet i god behold

Lørdag morgen pågikk det en leteaksjon etter en 17 år gammel gutt i Askim.

– Helserelatert og vedkommende forsøker trolig å unngå folk. Han er ikke vurdert til å være farlig for andre. Ber beboere i området undersøke bakhager, garasjer osv hvor det er mulig for å gjemme seg, lød meldingen fra politiet klokken 06.17.

ANNONSE

I forbindelse med leteaksjonen ble også uniformerte frivillige mannskaper benyttet.

– Beboere vil derfor kunne oppleve at disse tar seg inn i hager og lign. Omerindrer også oppfordringen til beboere om å lete gjennom hager, garasjer og andre steder der det er mulig å gjemme seg, skrev politiet videre.

Klokken 09.42 kom beskjeden om at gutten var funnet.

– Pårørende og politiet har den store gleden av å melde at gutten er funnet i god fysisk hold. Vi ønsker å rette en stor takk til tipsere som kom med avgjørende informasjon om den savnede som ledet til funn. Takk!, skriver politiet.

ANNONSE

Det nasjonale bålforbudet starter 15. april

Protesterer mot kutt av busstilbudet i IØ