Foto: Wolt

Wolt kommer til Askim, Spydeberg og Mysen

Leveringstjenesten Wolt utvider i Østfold og åpner for hurtiglevering i Indre Østfold mandag 15. april.

Se oversikt over restaurantene og butikkene som går live på Wolt nedert i denne saken!

Med suksess i nabobyene Sarpsborg, Fredrikstad og Moss utvider leveringstjenesten nå også til Indre Østfold. Halden fikk Wolt-levering 10. april.

Totalt tilbyr Wolt nå hurtiglevering på mer enn tretti større og mindre steder i Norge. Utvidelsen til Askim, Spydeberg og Mysen er en del av selskapets ekspansjon til en rekke mindre steder i Norge. Så langt i år har Wolt åpnet for hurtiglevering på åtte nye plasser, og har en plan om å åpne mer enn 20 nye steder til innen året er omme.

– Vi har har et ønske om å kunne være tilgjengelig i hver krik og krok av landet. Vi har sett at det som kanskje tidligere ble sett på som et storbyfenomen – hjemlevering på døren innen en halvtime – også er etterspurt på mindre steder. Og vi ser at det fungerer! Etterspørselen har vært veldig god, både blant kunder og restauranter, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.

Wolt er opptatt av å støtte det lokale næringslivet i norske byer og tilbyr nå restauranter og butikker i Indre Østfold en praktisk løsning for å nå et bredere publikum. Wolt planlegger i første omgang å være tilgjengelig i området som dekker Spydeberg, Askim, Slitu, Mysen sør for E18 og områdene mellom.

På grunn av distansen fra Spydeberg til Mysen, er ikke alle spisestedene tilgjengelig for alle som bor i hele dekningsområdet.

– Vi har som mål å levere på omtrent en halvtime, for å sikre oss at maten er god og varm når den ankommer kunden. Derfor har vi noen begrensninger på hvor langt budpartnerne kan kjøre. I Indre Østfold er grensen satt til 8 kilometer for de som leverer med bil, sier Stenersen.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Noe for enhver smak
Wolt har skrevet avtale med nærmere 25 lokale budpartnere som står klare for å levere fra et 30talls spisesteder og butikker i de tre byene. Blant de restaurantene som er tilgjengelig er nasjonale kjeder som McDonald’s og Big Bite, og lokale favoritter som Smash Buddies og Orkidé i Askim og Nivu i Mysen.

I tillegg til restaurantmat, leverer Wolt også blant annet blomster fra Essen Blomster i Spydeberg, bøker og spill fra ARK, leker fra Ringo og helsekost fra Life.

– Vi er opptatt av å ha det aller beste og bredeste utvalget på alle stedene vi åpner. Med mer enn 30 restauranter og butikker tilgjengelig, skal det være noe for enhver smak på menyen vår. Vi har hamburgere, pizza, sushi, indisk og sandwiches for å nevne noe. Så alle burde klare å finne noe de vil kose seg med. I tillegg snakker vi med flere restauranter og butikker i området, og satser på å få på flere i dagene og ukene etter lansering, antyder Stenersen.

ANNONSE

Nå har boligmarkedet snudd

Afrika møter norsk natur – i Tomter