Afrika møter norsk natur – i Tomter

Lørdag 13. april klokken 14.00 kan du møte kunstnerne Sigrun Werner og Trude Elstad fra Nes på Romerike, når utstillingen «Afrika møter norsk natur – Tomter» åpner.

Nydelige toner vil komme fra Kaja Øiseth Bongard sin fiolin, og hun vil spille noen vakre folketoner for oss.

Utstillingen er på Galleri og Atelier Art To Be i Tomter.

Ikke nok med det, søndag 14. april kommer Sigrun tilbake for å vise bilder og fortelle om sitt kjære Afrika, et kontinent hun stadig reiser tilbake til, enten på studietur eller som reiseleder for en gruppe reisende. Dette skjer fra kl. 14-16.

Og torsdag 18. april kommer både Sigrun og Trude tilbake for å lære oss tegneteknikker og maleteknikker på tegne-/maledag i galleriet, og du kan bare møte opp og bli med. Dette foregår i tidsrommet kl 14-18.

ANNONSE

TRUDE ELSTAD:
Trude inspireres av den norske naturen og jobber med akryl i et grenseland mellom det abstrakte og det figurative. Trude vil formidle det ekte og det grunnleggende, og er opptatt av hvordan vi mennesker ikke må distansere oss fra naturens egne premisser.

SIGRUN WERNER:
Sigruns hjerte brenner for Afrika, og hun inspireres av kulturen, landskapet, dyrene og menneskene som hun har møtt gjennom sine reiser til det sørøstlige Afrika. Hennes detaljrike arbeider er utført i gråblyant, tusj og fargeblyant, samt kombinasjoner av disse.

Hjertelig velkommen til utstilling, foredrag og tegne-/maledag!

Åpningstider i galleriet:

Lørdag: 12 – 16

Søndag: 12 – 16

Mandag stengt

Tirsdag – torsdag: 14 – 18

Fredag: 12 – 16

(Innsendt sak)

ANNONSE

Wolt kommer til Askim, Spydeberg og Mysen

Det nasjonale bålforbudet starter 15. april