Ordfører Cecilie Agnalt (f.v.), Therese Gundersveen og Per Kristian Johansen. Foto: Siri Aarsrud Johansen

Raushetspris til Therese: – Vi heier på henne!

Hvert år deler Jobzone ut pris til en lokal hverdagshelt i Indre Østfold. Denne gangen var det Therese Gundersveen i Skiptvet som ble satt pris på.

Les begrunnelsen nederst!

Det hele skjedde på åpningen av kunstutstillingen «Sammen om alt» fredag kveld.

– De frivillige utgjør ofte en enorm forskjell for dem de hjelper, uten å forvente noe takk tilbake. Det er de som velger å bruke sin egen dyrebare tid til å engasjere seg i andres ve og vel. De som ser andre, fortjener å bli sett. Vi er spesielt på jakt etter lokale hverdagshelter, sier daglig leder i Jobzone, Per Kristian Johansen.

(Saken fortsetter under)

Foto: Siri Aarsrud Johansen

Vinneren ble naturligvis meget beveget av å få denne prisen. Da Skiptvet-ordfører Cecilie Agnalt og daglig leder Per Kristian Johansen i Jobzone dukket opp skjønte hun ikke helt at prisen var til henne. Gundersveen har blitt nominert av flere til Jobzones Raushetsaksjon.

I et presseskriv står det å lese at Raushetsaksjonen er en pris som feirer hverdagsheltene. Jobzone vil at den skal stimulere til humanitært arbeid på lokal grunn.

– Den lokale vinneren av Raushetsaksjonen får Jobzone-prisen på kr 20.000. Av disse er kr 10.000 en personlig påskjønnelse til vinneren, som også skal bestemme hvilket humanitære prosjekt som skal få den andre halvparten, og dermed få en prosjektgave på kr. 10.000, fortsetter Johansen.

ANNONSE

ANNONSE

– Flere biler har sklidd i hverandre

DNT Indre Østfold inviterer til Grønn onsdag