Inviterer til informasjonsmøte om hardbruksbolig

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Spydeberg Lokalråd avholder årsmøte og informasjonsmøte tirsdag 6. februar klokken 18.00.

Informasjonsmøtet gjelder de vedtatte hardbruksboligene ved Nordmyrstubben i Spydeberg.

– Vi får med oss Heidi Eriksson fra Indre Østfold kommune som vi gi en kort beskrivelse om kommunens intensjon med Lokalrådene og deres funksjon lokalt og kommunalt, opplyser Tor Einar Torp i en e-post.

Ifølge Torp vil også representanter fra boligkontoret og helsetjenesten i Indre Østfold samt Øst politidistrikt være til stede.

De vil gjøre en gjøre en gjennomgang rundt de planlagte hardbruksboligene med forklaring og gjennom gang av vurderinger og bakgrunn for de valg som anbefales, lovverk og anbefalinger fra nasjonale myndigheter samt hvordan man følger opp i dag og hvilke planer man har.

– For å sikre nok sitteplasser på møtet ber vi så mange som mulig om å registrere sin deltagelse på vårt Facebook-arrangement. Påmelding er ikke bindende eller obligatorisk, det er kun som et hjelpemiddel slik at vi kan forberede lokalet. Vel møtt!, fortsetter Torp.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.