Strømbrudd i Indre Østfold og Skiptvet

Indre24
1 minutter lesetid

Totalt er det 21 kommuner i Østfold som er berørt av strømbrudd mandag. To av disse er Indre Østfold og Skiptvet.

Sjekk strømbruddskartet her (ekstern lenke)

– Vi har hatt veldig mange strømbrudd nå på morgenen og formiddagen. Alt skyldes utelukkende kraftige vindkast og trær som går på og over våre høyspentlinjer. De fleste feilene blir rettet raskt, sier kommunikasjonssjef Morten Schau i Elvia til NRK Østfold (ekstern lenke)

Han legger til:

– Men så har vi hatt tilfeller der høyspentmasta har knekt på grunn av store trær som har falt over. Da tar det lang tid. Da går dagen. Hvis folk ser linjer som ligger på bakken, så vil vi gjerne ha beskjed så fort som mulig. Men folk må holde seg unna, det er livsfarlig både for mennesker og dyr å komme bort i. Det kan være strømførende, sier han.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.