Utlånssentralene kommer til å slå tallene fra 2023

Indre24
1 minutter lesetid

Både Skattkammeret Mysen, Frivilligsentral Askim, Bua Trøgstad, Frivilligsentral Hobøl og Frivilligsentral Spydeberg melder at tilbudet er populært.

– Vi har lånt ut 8.160 enheter fordelt på nesten 2000 lån som vil si at mange flere enn det har vært innom eller fått lånt utstyret fra oss. Som igjen vil si at mer en 10% av alle innbyggere har brukt utstyr til sport og friluft lånt ved en utlånsentral i Indre Østfold, skriver de på Facebook.

Videre skriver de:

– Rapporter viser også at med vinter som vi har nå, kommer vi i 2024 til å slå utlånstall fra 2023. Vi oppfordrer alle til å komme seg ut og nyter herlig vinter med utstyr fra utlånsentraler. Velkommen innom vi finner sikkert noe til dere alle.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.