Tuva og Barbora valgt ut til talentprogram

Glenn Thomas Nilsen
4 minutter lesetid

Tuva Mustrop (assisterende daglig leder på Circle K Sekkelsten) og Barbora Orvisky (daglig leder på Circle K Vestby) skal nå gjennom en krevende toårig lederutdanning.

De to er bosatt i Askim, mens den siste personen som er Nina Helene Wiethuchter Molberg fra Svinndal bor på Gressvik i Fredrikstad.

– Tuva, Nina og Barbora tilhører den nye generasjonen med ledere i Circle K Norge. For å bli plukket ut til programmet, var de igjennom en tøff kvalifisering. Nå er de i gang med utdanningsløpet, og skal lære om stasjonsledelse fra de beste i faget, sier Lene Foldvik, som er ansvarlig for talentprogrammet i en pressemelding.

Totalt er 11 Circle K-medarbeidere er valgt ut til talentprogrammet i år.

(Saken fortsetter under)

Ønsker å bli en god leder
– Jeg trives svært godt. Vi er en fin gjeng, og programmet er utrolig lærerikt. Jeg blir ekstra motivert av samlingene våre, der jeg lærer masse som jeg kan ta med tilbake til stasjonen. Jeg får også bygget et nettverk innad i selskapet, noe som er veldig verdifullt, sier hun i pressemeldingen.

Allerede som 17-åring fikk hun sommervikariat på Circle K Sekkelsten og etter endt skolegang ble hun nattevakt på samme stasjon. Så ble det fulltidsstilling og etter hvert utvidet ansvar på mossestasjonen Circle K Storebaug, før hun vendte tilbake til Askim for å bli nestleder.

22-åringen har tidligere jobbet på Circle K Storebaug og er nå stolt over å ha blitt valgt ut til talentprogrammet.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

NYTT TALENTKULL. Her er det nye kullet med Circle K-talenter: Bak fra venstre: Karianne Nystuen – Circle K Innlandsporten, Henrik Trøen – Circle K Alvdal, Krister Stalsberg – Circle K Horten, Martin Sørensen – Circle K Nadderud og Ida Johansen – Circle K Sortland. Midten fra venstre: Barbora Orvisky – Circle K Vestby, Windelyn Nerby – Circle K Hønefoss, Anne Maibjørg Furuly – Circle K Karasjok og Nina Helene Wiethuchter Molberg – Circle K Rygge. Foran fra venstre: Lars Kristian Lafton – Circle K Vik og Tuva Mustorp – Circle K Sekkelsten. Foto: Terje Borud

Fra roadracing til stasjonsledelse
Askim-bosatte Barbora Orvisky er daglig leder på Circle K Vestby.

– Jeg er kjempeglad for at jeg kom med på talentprogrammet. Dette er lærerikt og en kjempefin oppfriskning, sier Orvisky, som har universitetsgrad i økonomi fra Seattle i USA, sier hun i pressemeldingen.

Hun er opprinnelig fra Slovakia og i hjemlandet drev hun med roadracing, både som sertifisert mesterskapsdommer og med eget firma. Hennes mann fikk jobb i Norge og Barbora flyttet etter.

– Jeg trengte noe å gjøre, og begynte å ta nattevakter på Circle K Askim. Etter tre år gikk jeg over i fulltidsstilling på dagtid, og så åpnet det seg en stilling som assisterende daglig leder. Jeg søkte, og fikk den, forteller Orvisky.

45-åringen har siden september i fjor vært daglig leder på stasjonen i Vestby. Det er en rolle hun trives med.

– Det er svært verdifullt å kunne lære om teorien på talentprogrammet, og så teste den i praksis på stasjonen med én gang. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier hun.

(Kilde: Pressenytt)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.