Årets yrkesmesse i Askimhallen nærmer seg

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Onsdag 24. januar er det igjen klart for årets viktigste møte mellom deg og næringslivet.

– På messen kan du møte utstillere og bli inspirert. Her kan du spørre om alt du lurer på. Her får du en helt unik mulighet til å møte utstillerbedrifter fra veldig mange ulike bransjer. Utstillerne er der for deg denne dagen, så bruk muligheten til å bli bedre kjent med næringslivet og arbeidsmulighetene i Indre Østfold, står det å lese om messen.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Messen holdes åpen for elever hele dagen og fra klokken 16.00 er den åpen for alle. Både elever, foresatte som ønsker mer informasjon, lærlinger på leting etter lærlingplass, arbeidssøkende eller de som bare er nysgjerrige på utstillerne, er velkomne hit.

Yrkesmessen arrangeres av Indre Østfold Næringsutvikling i samarbeid med fylkeskommunen, lokale næringsforeninger, lokalt næringsliv, private opplæringskontor og rådgivere i ungdomskolen og videregående skolen.

På messen finner du økonomi, service og reiseliv. Industri, produksjon og teknologi. Sikkerhet, lov og rett. Bil og transport. Undervisning, helse og omsorg. IT, energi og elektro. Landbruk og skogbruk. Kunst, kultur og media. Bygg og anlegg. Videregående utdanning.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.