Se bilder fra elevforestillingen til IØDB

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Fredag og lørdag gikk Indre Østfold Dans og Balletts (IØDB) store elevforestilling «Showtime» av stabelen i Festiviteten i Mysen.

Se bilder nederst!

Skolen består av cirka 165 elever.
– Vi har i det siste sett meget stor progresjon på elevene, og stor glede og mestringsfølelse over dansen. Dette vises også i forestillingen. Skolen har undervisning på alle nivåer fra nybegynnere til elever som tar skrittet ut til profesjonelle dansere, og som kan sees, og bli å se på nasjonale scener, står det å lese i en pressemelding.

I forestillingen hadde skolen to kompani som deltok. Dette er kompanier delt inn i forskjellige aldersgrupper. Kompaniene består av skolens ivrigste og mest dedikerte elever fra 12 år og oppover.

Til våre lesere: Om dere ønsker å bruke bildene, så er det helt i orden. Det eneste vi krever er at dere legger til Foto: Indre24.no på de stedene bildene brukes. For spørsmål, send en e-post til nettredaktør Glenn Thomas Nilsen på glenn@indre24.no

Høyt nivå
Daglig leder og kunstnerisk ansvarlig er Selma Kristoffersen. Hun er utdannet danser og pedagog fra Norges Dansehøyskole og Kunsthøyskolen i Oslo. Selma er genuint interessert i at barn og unge skal kunne utfolde seg gjennom dans og utvikle dansen til et høyt nivå i tillegg til å ha det morsomt. Det er viktig for Selma at alle elever blir sett og føler trygghet.

Med på laget har Selma tre danselærere som underviser i forskjellige dansesjangere. Det er Emily Marie Kristoffersen Dramstad (underviser i Girlystyle), Zofia Jozwicka (underviser i Barnedans 4-5år og klassisk ballett 5-7år) og Tora Stene som underviser i HipHop.

ANNONSEStem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.