Nå får Østfolds bilister automatisk ladebetaling

Pressemelding
2 minutter lesetid

Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Fredrikstad, Moss, Sarpsborg, Halden og Askim plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.

– Motivasjonen vår er å gjøre det så enkelt og sømløst som mulig å kjøre elbil. En del synes lading kan være knotete og komplisert. Med Autocharge går alt av seg selv, sier Anders Kleve Svela, som leder E-Mobility-enheten i Circle K Norge.

Om lag 40 000 elbiler ruller for tiden rundt på østfoldske veier, ifølge tall fra Norsk Elbilforening. Kleve Svela forteller at Autocharge kan brukes på tre av fire elbilmodeller.

Slipper å styre med app eller brikke

– Vi tilbyr nå Autocharge på stasjonene Circle K Alvim, Circle K E18 Sekkelsten, Circle K E6 Rygge, Circle K E6 Storebaug, Circle K Mosseporten og Circle K Østsiden – i tillegg til på ladeanlegget vårt i Halden. Om lag 90 prosent av hurtig- og lynladerne våre støtter Autocharge, og de resterende laderne skal byttes ut fortløpende, sier han.

Med Autocharge trenger du ikke tenke på verken app eller brikke når du skal lade bilen.

ANNONSE

– Første gangen velger du Autocharge i ladeappen, skriver inn bilmerke og -modell, og etter dette vil registrering, lading og betaling gå automatisk, sier Kleve Svela.

Vellykket testing

Han har stor tro på at Autocharge kommer til å bli en stor suksess over hele landet. En betaversjon har allerede blitt testet i Sverige, med svært gode resultater.

– Testen demonstrerte at løsningen fungerer glimrende, og at den gir kundene en sømløs og effektiv ladeopplevelse. De tidligste testerne ga Autocharge karakterer mellom 9,2 og 9,8 på en skala fra 1 til 10. Det er særdeles bra, og gjør at jeg har klokkertro på at også kunder her til lands vil sette pris på tilbudet, sier Kleve Svela.

(Pressenytt)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.