Gospelkoret Moments. Foto: Kristoffer Moslått

Askim-kor sprer julestemning

Gospelkoret Moments, som har base i Askim, øver jevnt og trutt til sin årlige julekonsert som i år skal være i Askim kulturhus søndag 26. november klokken 19.

Koret, som ble dannet i 2017 av dirigent og svinndøling Anne Kari Moslått, har vært med på mye i sin relativt korte levetid. De har sunget med Trine Rein, Lurine Cato, Kine Ludviksen Fossheim, Angela Primm og Elsa Harris, The Fab 3 – En hyllest til Elvis (Stephen Ackles, Paal Flaata og Vidar Busk), og flere andre. I tillegg har de hatt flere egne konserter og platen deres «Time» er avspilt i over 70 (!) Land, og i skrivende stund har albumet hatt 163 493 streams.

Etter plateutgivelse i fjor sommer, ble koret enda mer kjent, noe som førte til at julekonserten i Misjonskirken Askim i 2022, ble utsolgt. Koret valgte da å flytte konserten til Askim Kulturhus for å gi flere mulighet til å komme.

(Saken fortsetter under)

Dirigent Anne-Kari Moslått. Foto: Kristoffer Moslått

I oppkjøringen til søndagens konsert, har de laget diverse filmer som ligger på sosiale medier, og der får vi høre en liten snutt av en nyarrangert julesang som er skrevet av en ekte Mysenværing, Marianne Frogner Jakobsen. Hun gleder seg stort til å fremføre den med dette flotte korarrangementet som er laget av Svinndalgutten Kristoffer Moslått.

Det vil også bli kjente og kjære julesanger slik at man kan synge med, og tradisjonen tro blir det noen gospellåter, og noen av dem er skrevet av Suzanne Murphree, bosatt i Skiptvet.

Bandet de har med seg, består av noen av Oslos mest profesjonelle, dyktige, og unge musikere! De får det virkelig til å svinge av låtene. Ingen gospelkonsert uten en skikkelig hammond-organist! I tillegg er bass, gitar, trommer og pianist superklare til å få taket til å løfte seg av god stemning i Askim Kulturhus.

Konserten er et godt samarbeid mellom støttepartnere i det lokale næringslivet, Askim Sparebank, Frelsesarmeen Askim og Flyktningemottaket i Hobøl.

Koret mener at – har man ikke hatt julestemning før man kom, så vil man definitivt få det! Har du mulighet, så ta turen til Askim Kulturhus på konserten Christmas Moments!

(Pressemelding)

ANNONSEANNONSE

ANNONSE

– Teamet på Scandic Brennemoen er fylt med stolthet

Barna lager sin egen kunstutstilling