Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Trøgstadkonserten arrangeres for 19. gang

Fredag 27. oktober arrangerer Indre Østfold kommune Trøgstadkonserten i Askim kulturhus.

– Takket være et godt samarbeid med lokalt næringsliv, og spesielt hovedsponsor Trøgstad sparebank, kan konserten gjennomføres for 19. gang. Konserten har sin faste form, der frivillig musikkliv samarbeider med profesjonelle. Repertoaret strekker seg fra kjent musikal-repertoar og 80-talls slagere til folkemusikk og viser. Konserten er med andre ord for alle som liker god musikk og god stemning, enten de er fra Trøgstad, Spydeberg, Tomter, Askim eller Mysen, skriver Indre Østfold Kultur på Facebook.

I år er det Håkon Sæther, sønn av Leif Sæther, som leder konserten. Leif sørget for at den første Trøgstadkonserten gikk av stabelen i 2005.

Se bilder fra tidligere år nederst!

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Endelig fest på Valdis igjen – se bilder

Feiret 40 år med stor konsert i kulturhuset