Suzanne Murphree. Foto: Marianne Otterdahl Jensen

Fra Tennessee til Indre Østfold

I 14 år har Suzanne Murphree vært bosatt i Norge. Nå føler hun at tiden er inne for å realisere sin drøm og visjon. 

– Med en større satsing som soloartist gikk turen til Los Angeles og meget berømte Sunset Sound Studio i vår for å spille inn flere sanger. Musikere i verdensklasse som Bill Maxwell, Abraham Laboriel  og Dean Parks, alle kjent fra gruppen Koinonia, setter sitt virkelige preg på disse sangene, skriver Murphree, som har bodd i Skiptvet i 13 år, i en e-post.

Lørdag 14. oktober klokken 18.00 blir det release-konsert i Misjonskirken i Askim og dagen etter er det konsert i Gøteborg. Bill Maxwell kommer over fra USA og blir med på disse konsertene. Denne høsten slipper også Suzanne sin plate med flere egne skrevne sanger.

ANNONSE

Robert & Suzanne Murphree. Foto: Miles Bitton

ANNONSE

Oliver avsluttet med sesongens fjerde seier

Ønsker velkommen til åpen skole