Seier til både Hobøl og Skiptvet i lag-NM

Glenn Thomas Nilsen
3 minutter lesetid

Sesongens siste statusløp i trial på området til Osloungdommens motorsenter i Hvervenbukta i Oslo gikk av stabelen lørdag. 

Totalt ble fire klasser avgjort, nemlig veteran, junior, kvinner og senior. I tillegg var det også mulig å kjøre uoffisielle klasser i grønt og blått spor, dette kunne for eksempel være aktuelt dersom man ikke klarte å stille med nok deltakere fra samme klubb til de offisielle klassene.

– I NM Lag Senior deltok 7 lag, der to var lokale. Hobøl Motorklubb med Ivar Norum, Erik Kristiansen og Sindre Kjos kom på 5. plass. Skiptvet Motoraktivitetsklubb stilte for aller første gang lag i denne klassen og kom på 7. plass. Her kjørte Asbjørn M. Nyskog, Matias Brattås og Sander Enger, står det å lese i en e-post søndag kveld.

I kvinneklassen stilte Skiptvet Motoraktivitetsklubb som eneste lokale klubb blant åtte lag. I år som i fjor kjørte Tiril Brattås, Ingeborg Lindberg Bergersen og Ingveig Håkonsen. Og for sjette år på rad tok klubben norgesmestertittelen.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Fra premieutdelingen for NM Lag Veteran med Hobøl MK øverst på pallen. Foto: Nina Håkonsen

Femte plass til Hobøl i juniorklassen
Hobøl Morklubb var eneste lokale lag i NM-lag junior og kom på 5. plass blant seks lag. Det var førerne Ulrik Billdal, Joakim Furu og Philip W. Gran som deltok her.

– I klassen NM Lag Veteran klarte Hobøl motorklubb å stille med to lag blant de 8 som deltok. Klubben tok Norgesmestertittelen med Sigbjørn Kjos, Kim Hetland og Are Wergeland Krog. Andrelaget med Arild Norum, Helge Ruden og Knut Kroglund havnet knepent utenfor pallen og endte på fjerdeplass med færre såkalte «nullere» enn bronseplassen, står det videre å lese i e posten.

– I de åpne klassene, deltok Trøgstad TKs Morten Swart på et blandet lag i blått spor og kom på 4. plass. Far Maarten Swart og søster Hanna-Eirin Swart kom på 7. plass i grønt spor, mens Hobøl MK her kom på 4. plass med førerne Stig Martiniussen, Adrian Kristiansen og Magnus Kolstad.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.