Ralph Castellan fra Kongsberg. Foto: Bente Flote-Hansen

Første separatutstilling denne høsten

Første separatutstilling denne høsten i Galleri Art To Be er med Ralph Castellan fra Kongsberg. Utstillingen åpner lørdag 23. september med vernissage kl 14.00.

Ralph Castellan har arbeidet med oljemalerier siden 1998.

Nå maler han mest med akryl og noe tørrpastell. Han har et variert uttrykk og arbeider nå med å male natur, sjø, elver og vann.

De siste 2 årene har han jaktet mer og mer på det impresjonistiske uttrykket og trives best i krysningen mellom abstrakt og figurativt. Han er kjent for kraftig fargebruk.

Han flyttet til Kongsberg i 2012 og har funnet seg et atelier i 2 etg. I Storgt. 22. Ralph har hatt 6 separatutstillinger og deltatt på en rekke fellesutstillinger. Han er kjøpt inn av Statkraft i Sauda, av Sauda Kommune, av Svelvik kommune, Aass Bryggeri, Union Brygge i Drammen.

Ellers er han handlet inn av private personer i Tyskland, Russland, England, Østerrike, Sveits, Danmark og Norge.

ANNONSE

Han maler også mye på bestilling etter foto, eller i samarbeid med kunde, og har fått meget gode referanser.

En av Ralphs store opplevelser og erfaringer er deltakelser på Kunstauksjon i Bad Ischl i Østerrike i november i 2011, -12, -13. Auksjonsfirmaet Dorotheum i Salzburg sto for auksjonen. Dette er Østerrikes svar på Sotheby’s i London og Blomquist i Oslo.

Ralph har også vært hovedutstiller på utstilling i Nyksund i Vesterålen noe som har gitt han inspirasjon til videre arbeid innen malekunsten.

Utstillingen på Galleri Art To Be blir stående til og med 1. oktober. Ralph vil våre tilstede på vernissagen 23.9. kl 14.00.

ANNONSE

ANNONSE

Ønsker velkommen til bygdebok-uke

Bråtabrann med hyllest til alle arbeidsfolk der ute