Bråtabrann med hyllest til alle arbeidsfolk der ute

Pressemelding
3 minutter lesetid

Fredag 22. september slipper Bråtabrann sin 5 låt på like mange måneder. 

«Alltid mekke bil» er dedikert til alle arbeidsfolk der ute som jobber og sliter hver bidige dag, men som elsker det likevel. I denne låta møter vi bilmekanikeren, som har harde og tøffe arbeidsdager. Likevel har det aldri vært noe tvil om hva det er han vil gjøre. Låta tar for seg styrke og drivkraft og kjærlighet til godt håndverk. Om det å finne sin plass her i verden, og å være stolt av valgene man har tatt.

Bråtabrann er Norges nye tilskudd på bygdeband-himmelen. Bandet har sine røtter fra Østfolds dype skoger og vide jorder, og gjenskaper bygdemagien i musikken sin. Frontfigur, Morgan Lillehjem, er kjent fra Fredrikstads teaterscene, men er nå klar for å ta steget ut på konsertscenen for alvor. Bråtabranns solide akkompagnement består av fire svært habile konsert- og studiovandte musikere fra Trøgstad: Mats Raknerud, Ingvald Holmen Minge, Kristian Aadalen og Christoffer Dahl. Denne gjengen har både sammen, og hver for seg, turnert landet rundt med ulike konstellasjoner, samt gjort seg bemerket på flere plateinnspillinger.

Tidligere i år slapp de sin første låt «Hjemmekjær» som fikk svært god mottakelse i både by og bygd. Låta klatret faktisk helt opp på #34 på Topp 50 – Viral chart i Norge som mest delte låt. Mange har trykket låten og bandet til sitt bryst, og kan nå glede seg over at mer musikk er på vei ut. Etter «Hjemmekjær» har det kommet musikk på løpende bånd. «Hele bygdas mann»«Langt av sted»«Sløveri» og nå sist «C’est la vie» viser bredden bandet besitter både tekstlig og melodisk.

ANNONSE

Med relaterbare tekster som tar for seg livet på landet, bygdeoriginaler, utflyttere som vil hjem igjen og ikke minst gammel og ny kjærlighet, snakker de til et bredt publikum i alle aldre. Noe som vises med over 600 000 avspillinger.

På småfestivaler, nærradioer, bilturer og bygdefester fra i sommer og utover, kommer dere til å få høre om Bråtabrann. Gjetord har gått siden det dukket opp noen setninger som «Dette blir bankers det største kredbandet i «danse-Norge» siden Hellbillies. Etter debuten på NBU sitt landsstevne og selveste Wrichtegaarden i Langesund, kan du nå få gleden av å se bandet på flere scener gjennom høsten

Hør låta her fra midnatt.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.