Utstillingen fra Haldenvassdraget er tilbake

Bente Flote-Hansen og Tom Paulsen har tatt frem utstillingen sin fra Haldensvassdraget.

Denne utstillingen har hengt på Solstrand Bruk i Ørje og prydet veggene et par års tid, men etter at driverne av stedet la ned virksomheten kom bildene tilbake til oss igjen. Solstrand Bruk ligger sjarmerende til ved Øymarkssjøen, rett ved utgangen av Ørje-kanalen.

På utstillingen hos Galleri og Atelier Art To Be i Tomter vil du finne kjente steder for den som kjenner til Haldensvassdraget som blant annet Skullerud i nord, Ørje-kanalen, Strømsfoss og videre nedover mot Krappeto i sør, så anbefaler at du tar turen innom og tar en titt.

Noen av de gamle kjære dampbåtene i vassdraget er også med. Dessuten er det gunstige priser.

Månedens kunstner
Samtidig har vi ny «Månedens kunstner» nå i september, Brita Veitsle Haugen fra Askim. Brita er medlem av maleklubben Atelier Øvre i Askim, og medlem av Spydeberg kunstforening.

Hun har gått på kurs/lære hos hhv. Dag Vatle i Dalype Galleri, Turid Wassenius, Reidar Finsrud/Finsrud akademiet, Oslo kunstakademi, Kari Middelthon og elev hos Reidun Falch.

Benytt anledningen til å se Brita sine bilder også!

ANNONSE

Ønsker velkommen
Det blir vernissage for begge utstillingene lørdag 9. september kl 14.00 med kaker, kaffe, bobler m.m.!

Et gicléetrykk av DS Turisten gis bort til en heldig vinner blant de som møter på utstillingsåpningen på lørdag.

For dere som selv er kunstnere vil vi gjerne få lov til å tipse dere om en par ting! Vi har nå kampanje på maleutstyr av merket Amsterdam, Rembrandt løse soft pastel kritt, Fabriano akvarellark/-blokker alt med 30% rabatt frem til 24.9.23!

Vi har også begynt å ta opp påmeldinger til Indre Mangfold Kunstutstilling som åpner 4. november. Sjekk www.kunstromhobol.com for betingelser og påmelding.

(Innsendt sak)

ANNONSE

– Jeg vant faktisk en pris for å si alle de flaue tingene

Slik gikk det da politi og vegvesen hadde kontroll