I ettermiddag belønnes trofaste drivstoff-kunder ekstra hos Circle K

Pressemelding
2 minutter lesetid

I dag, onsdag 6. september gjentar Circle K suksessen fra i fjor, og setter ned prisen med to kroner mellom kl. 1400 og 1700. Tilbudet gjelder alle, men man må være eksisterende eller ny kunde i fordelsprogrammet EXTRA for å få rabatten.

Det er gratis og enkelt å registrere seg når man skal fylle. Rabatten på to kroner trekkes fra prisen på pumpe på det aktuelle tidspunktet. 

– Dette er enkelt og greit en markering for å vise at vi setter ekstra pris på kunder som ønsker å være med i fordelsprogrammet vårt, EXTRA. Trofaste kunder fortjener en ekstra oppmerksomhet i en tid med prisvekst og renteøkninger, sier Knut Hilmar Hansen, kommunikasjonssjef i Circle K Norge. 

– I Circle K er vi opptatt av å gjøre hverdagen enklere for folk. Registreringen som utløser drivstoffrabatten gjøres enkelt på pumpa i forbindelse med at du tanker, eller i kassa før du betaler. 

Han viser til at det kan være store prissvingninger mange steder både på bensin og diesel som følge av lokale priskriger: 

ANNONSE

– Vi vet at mange bilister er prisbevisste, og følger med på drivstoffprisen fordi den er lett synlig i mast langs vei. Og de aller mest prisbevisste vet at det er ekstra rabatt å hente ved å bruke fordelsprogrammet. Vi setter stor pris på våre mange trofaste fordelskunder, derfor ønsker vi å belønne dem litt ekstra i dag.

Det blir ekstra bemanning på flere av våre største stasjoner av servicekontoransatte og stasjonsmedarbeidere ikledd synlige refleksvester. 

Tilbudet er en del av en internasjonal markering i august og september som omfatter rundt 1600 Circle K-stasjoner over hele Europa.

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.