Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

52 p-plasser blir gratis å parkere på

Tirsdag ettermiddag kunne Mysenregionen AS fortelle at de har fått informasjon vedrørende pendlerparkeringen i Mysen.

Bane NOR Eiendom har gjort endringer og fra nå av er det 52 gratis p-plasser ved Mysen stasjon.

P-plassene blir ikke skiltet på pendlerparkeringen (det kan legge for mye føringer for bruk). Man kan parkere i utgangspunktet hvor man vil på pendlerparkeringen, forteller Monica H. Strand som er daglig leder i Mysenregionen AS.

Folk oppfordres likevel til å parkere på området som er merket rødt. Se kart under!

Område merket med blått er satt av til Eidsberg Sparebank etter avtale med BaneNor. Vi oppfordrer alle til å tenke godt over hvor dere parkerer! Næringsdrivende i sentrum er avhengig av parkeringsplasser til sine kunder, og vi er avhengige av næringslivet for å ha en levende by og attraktiv by.

ANNONSE

ANNONSE

Internasjonal turnering ble en suksess

I ettermiddag belønnes trofaste drivstoff-kunder ekstra hos Circle K