Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

TILSVAR: Marker AP og vindmøller 

Det er for meg litt trist og vanskelig når jeg søndag kveld i avisinnlegg og på sosiale medier leser at Marker Arbeiderparti flagger sin uforbeholdne motstand mot ytterligere utbygging av vindkraft i Marker kommune.

Av: Roy G. Løvstad

LES OGSÅ: Marker Arbeiderparti og Vindkraft

Dette er et standpunkt som ikke er befestet som vedtak på medlemsmøte eller i vedtatt program for kommende kommunestyreperiode.

Som de fleste er kjent med, har jeg som person og politiker helt fra starten vært positiv til vindkraft og utbygging av denne. Det er jeg fortsatt.

Jeg finner det derfor meget vanskelig å stå inne for denne uttalelsen, og kan med hånden på hjertet si at om dette hadde kommet frem som en del av partiprogrammet hadde jeg ikke valgt å stille til valg for Marker Arbeiderparti.

Jeg kan ikke garantere et nei til en ny søknad om utbygging av ytterligere vindkraft i Marker kommune, da jeg mener at enhver seriøs og velbegrunnet søknad om slik utbygging fortjener en konstruktiv behandling i kommunen.

(Leserinnlegg)

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Ønsker velkommen til paneldebatt

Kåret til årets barnehage: – Det her var rått!