Arkivfoto: Adrian Sellstrøm

Ukulturnatt i Askim: – Bli med på vandring

Fredag 15. september er det igjen klart for årets uKulturnatt i Askim. Langs ruta vil du oppleve både lokale og nasjonale artister.

Bli med på vandring i Askim sentrum, er oppfordringen fra arrangørene.

Årets uKulturnatt starter utenfor Askim bibliotek klokken 20.00. Deretter går man videre til Dr. Randers gate, gjennom gågata og ned Storgata. Arrangementet avsluttes i kulturhuset klokken 22.00, med «En dags pause» – en hyllest til Jahn Teigen.

Bandet «En Dags Pause» er et band som vil hedre Jahn Teigen. De var allerede igang når Teigen forlot oss, og fikk en aksept av artisten selv til å gjøre det. En kveld med dem, er en reise i 50 år med allsang. Det er først når du opplever alle disse sangskattene, hvor du skjønner hvilken artist og låtskriver Teigen var, skriver Askim Kulturhus på sin nettside.

Se bilder fra tidligere uKulturnatt nederst:

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Ønsker flere sangglade damer – inviterer til åpen øvelse

Marker Arbeiderparti og Vindkraft