Trond Finstad (leder i yrkesseksjon for kontor og administrasjon), Kathrine Hestø Hansen, Cecilie Reinfjell, Cecilie Agnalt, Tone Merethe Kjersbekk, Kjersti Nythe Nilsen og Lena Persson. Foto: Privat

Kathrine, Cecilie og Kjersti signerte ordførerløftet

Mandag inngikk Fagforbundet en skriftlig avtale med de tre ordførerkandidatene fra Arbeiderpartiet i Indre Østfold, Skiptvet og Marker kommuner.

Ordførerkandidatene Kathrine Hestø Hansen, Cecilie Agnalt og Kjersti Nythe Nilsen undertegnet dette løftet som forplikter til trepartssamarbeid, trygge gode arbeidsplasser på heltid og ingen privatisering eller kommersialisering av velferdstjenester.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

F.v. Tone Merethe Kjersbekk (hovedtillitsvalgt i Skiptvet kommune for Fagforbundet Indre Smaalenene) og Cecilie Agnalt. Foto: Privat

I tillegg til å opprettholde lærlingplasser i henhold til KS måltall, etterutdanning og kompetanseheving, krav om fagarbeidere og at lærlinger følges opp i kommunenes anskaffelser samt kjøp av tjenester.

– Dette er en forpliktende avtale for ordførerkandidatene våre for å trygge ansatte og arbeidsplassene i våre kommuner. Medlemmene skal være trygge på at vi jobber sammen for bedre arbeidsforhold, trygge arbeidsplasser og hele faste stillinger. Vi jobber sammen for hele laget, sier leder i Fagforbundet Indre Smaalenene, Cecilie Reinfjell, i en pressemelding.

Se flere bilder nederst!

F.v. Cecilie Reinfjell (leder i Fagforbundet Indre Smaalenene) og Kathrine Hestø Hansen. Foto: Privat
F.v. Lena Persson (hovedtillitsvalgt i Marker for Fagforbundet Indre Smaalenene) og Kjersti Nythe Nilsen. Foto: Privat

ANNONSE

ANNONSE

Toyota Roadshow i Mysen – se bilder

To personer anmeldt i sentrum