Ole-Kristian Skjelle og Oda Svae. (Pressefoto)

Stolt av Skiptvet Senterparti: Bygdas fremtid i fokus

Skiptvet er en kommune med stolte tradisjoner og et sterkt samhold blant innbyggerne. I hjertet av denne bygda finner vi Skiptvet Senterparti, en politisk organisasjon som er dedikert til å sikre bygdas vekst og utvikling.

Av: Ole-Kristian Skjelle (ordførerkandidat) og Oda Svae (2. kandidat), Skiptvet Senterparti

Vi er stolte av vårt engasjement for Skiptvet og vår evne til å føre en stødig økonomisk kurs.

En av våre hovedprioriteringer er å sikre gode tjenester til innbyggerne. Vi er opptatt av å tilby et bredt spekter av tjenester av høy kvalitet som møter innbyggernes behov. En av de konkrete satsningene vi har jobbet hardt for, er etableringen av en ny svømmehall og idrettsbygg på Kirkelund. Dette vil gi innbyggerne våre et moderne og godt utstyrt sted for fysisk aktivitet og idrettslige utfoldelser. Vi tro på viktigheten av et sunt og aktivt lokalsamfunn, og denne investeringen vil bidra til nettopp det.

For å sikre at Skiptvet fortsetter å være en attraktiv kommune å bo i, er det avgjørende å tiltrekke seg nye innbyggere. Vi jobber nå for å kunne tilby vakre tomter med gode muligheter for å bygge drømmehjemmet. Vi setter også stor pris på våre barnehager og skoler som leverer kvalitetsutdanning til våre barn. Gjennom vårt politiske arbeid ønsker vi å opprettholde og forbedre disse tilbudene, slik at flere familier velger å flytte til Skiptvet og nyte godt av alt det har å tilby.

ANNONSE

Skiptvet Senterparti er forpliktet til å bevare og forsterke det unike samholdet som kjennetegner bygda vår. Vi vet at det er gjennom fellesskapet og samarbeidet mellom innbyggerne at vi kan realisere våre ambisjoner for Skiptvet. Vi er lydhøre overfor innspill fra innbyggerne, og setter deres behov og meninger i sentrum av vår politiske beslutningsprosess.

Skiptvet Senterparti er stolte av vår bygd, og vi vil fortsette å jobbe hardt for å sikre dens fremtidige suksess. Vi er forpliktet til å opprettholde en sunn og stabil økonomi, slik at vi kan levere de tjenestene innbyggerne våre fortjener. Samtidig vil vi fortsette å investere i viktige infrastrukturprosjekter som den nye svømmehallen og idrettsbygget på Kirkelund. Vi ønsker å tiltrekke oss flere familier til Skiptvet ved å tilby flotte tomter, gode barnehager og skoler som gir barna våre en trygg og god oppvekst.

La oss sammen jobbe for en enda bedre framtid for Skiptvet – en bygd vi kan være stolte av!

Godt valg!

(Leserinnlegg)

ANNONSE

ANNONSE

Se bilder fra årets Tour of Scandinavia

Rykket ut til brann på kjøkken