Bård Kristiansen. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Askimingen Bård er med i årets Farmen

Tirsdag morgen ble det kjent hvem som skal være med i årets utgave av «Farmen» på TV 2. Totalt er det 14 forpaktere.

En av dem er driftsleder Bård Kristiansen fra Askim som er bosatt i Oslo.

– «Farmen» er et kanonkult konsept, som jeg har fulgt med på i alle år. Nå passet det også godt å bli med i forhold til hvor jeg er i livet. Jeg er ikke med for å vase rundt, jeg vil gjøre en god figur og være med lengst mulig. Mitt bidrag inn på gården er godt humør og drivkraft. Jeg har holdt på med kroppsarbeid og håndverk i alle år, så jeg har nok en del å lære bort. Samtidig gleder jeg meg til å lære nye ting, blant annet å jobbe i smien – det virker gøy. Jeg er innstilt på at vi skal være et team som skal hjelpe hverandre, sier Bård i en pressemelding fra TV 2.

ANNONSE

Årets utgave er den 19. sesongen av TV 2-suksessen og denne gangen er de tilbake ved havnet – nærmere bestemt på Fredheim gård i Søgne på Sørlandet. I år som i fjor er det mossingen Niklas Baarli (34) som er programleder.

– I tillegg til en ny og fantastisk gård og en strålende bukett med nye deltakere, kommer vi med flere store nyheter i årets sesong av «Farmen». Noe av det jeg synes er mest spennende er at det i år er alle mot alle på «Farmen», ved at førstekjempen kan velge hvem hen vil som andrekjempe – uavhengig av kjønn. I forbindelse med dette vil det også bli introdusert noen nye tvekampgrener, som vi gleder oss til å vise frem til seerne, forteller Trygve Rønningen, som er programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2 i pressemeldingen.

Årets «Farmen»-sesong starter på TV 2 Play og TV 2 Direkte tirsdag 19. september.

Dette er årets deltakere (ekstern lenke)

ANNONSE

ANNONSE

Greit når man har et valg, men ugreit når man ikke har det

– Veldig gøy å vinne gull med gutta